Stacker 4 Ephedra Free - Stacker 2

Stacker 4 Ephedra Free – Stacker 2

  • Readers Rating

  • Rated 4 stars
    4 / 5 (11 )
25,00
  • Your Rating[ratingbox]

Hoeveelheid per potje: 100 capsules

Maximaal 3 capsules per dag
Proprietary Blend
211mg*
Groene Thee Extract 60% (bladeren)
(4.5 mg Cafeïne Alkaloiden), Yerba Mate (Fruit), Guarana (Zaden), Capsicum Annuun (Whole Pepper), Kola Noot (Zaden)(<1 mg Cafeïne Group Alkaloiden, Siberische Ginseng (Root) Cafeïne (anhydrous) 300mg*

Stacker 4 is een revolutie in de bodybuilding wereld, wil jij weten waarom? De ingrediënten spreken stuk voor stuk voor zich en het product is perfect samengesteld voor maximaal resultaat.

Stacker 4 ingrediënten:

Groene thee
Wordt veel gebruikt door mensen die willen afvallen.

Yerba mate
Yerba mate bevat 24 vitaminen en mineralen, 15 aminozuren en 11 polyfenolen; een groep van fytochemicaliën die fungeren als krachtige anti-oxidanten.

Guarana
Guaraná (Paullinia cupana) is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk ‘energiesupplement’. Tegenwoordig wordt het in Brazilië veel gebruikt voor frisdrank. De bes bevat hoge concentraties aan cafeïne, veel hoger dan in koffie, thee of frisdranken gevonden wordt.
Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek.

Capsicum Annuum
Spaanse peper. Er worden verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen aan gekoppeld.

Kola nut
Heeft een energieopwekkende werking. Dit komt doordat de Kola noot rijk is aan Cafeïne. Kola noot heeft als bijwerking een vochtafdrijvende werking.

Ginseng
Ondersteunt extra energie en ter ondersteuning van het geestelijk welzijn. Ginseng draagt bij aan het fysieke en geestelijk welzijn en ondersteunt energetische alertheid. Ginseng extract draagt bij aan de natuurlijke afweer van het lichaam en het immuunsysteem.

Cafeïne
Naast de stimulering van het hart heeft cafeïne ook effecten op de alertheid en stemming van de gebruiker.

Stacker is al jarenlang de beste en meest succesvolle burner in de Europese en Amerikaanse markt. Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals en Stacker heeft in de loop van de jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo was Stacker de eerste afslankformule met een hoogwaardige kruidenmix.

Door de jaren heen is de kruidenmix, in de capsules van Stacker, steeds verder geoptimaliseerd en zijn er producten ontstaan die perfect aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Op deze manier zijn er versies ontstaan die specifiek geschikt zijn voor diegene die last hebben van eetbuien, voor mensen die erg vet eten en voor sporters die door een verlaagd vetpercentage de spieren beter willen accentueren. Zo heeft elke Stacker zijn eigen kwaliteiten.

Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *