EPIC - Dedicated Nutrition

EPIC – Dedicated Nutrition

 • Readers Rating

 • Rated 4.4 stars
  4.4 / 5 (39 )
20,00
 • Your Rating[ratingbox]

Epic_SupplementFacts-NL
Het is niet alleen de combinatie van ingrediënten waardoor Epic zo extreem krachtig werkt; het is juist de dosering van de ingrediënten. Ieder ingrediënt in Epic bevat de juiste wetenschappelijk bewezen dosering. Vergelijk Epic maar eens met andere producten en je zult zien dat Epic maar liefst 2-6x zo hoog gedoseerd is.

Niet vooruitgaan is onmogelijk met EPIC!

Beta Alanine – Carnosine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Carnosine komt met name voor in de spieren en de hersenen. Carnosine is een stof die uit twee aminozuren bestaat. Aminozuren zijn onder andere de bouwstenen van eiwitten. De aminozuren histidine en Beta-alanine zijn echter ook de bouwstenen van de dipeptide carnosine. Carnosine is een sterke antioxidant, maar is ook in staat om waterstofionen (H+) te bufferen. De werking van Beta Alanine wordt alleen maar sterker naarmate het langer wordt gebruikt. Epic bevat maar liefst 2000mg Beta Alanine per dosering.

Taurine – is een aminozuur van onschatbare waarde. Taurine is een niet essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het lichaam deze zelf kan aanmaken. Ook bevat vlees en vis taurine. Aan energiedrankjes wordt ook vaak taurine toegevoegd. Epic bevat maar liefst 2000mg Taurine per dosering.

Creatine HCL – is de meest geconcentreerde en krachtige Creatine verkrijgbaar. Creatine HCL lost in vergelijking met andere creatines extreem goed op in water. De oplosbaarheid van creatine in water is van essentieel belang voor de werking van creatine in het menselijke lichaam. Creatine HCL is extreem zuiver en wordt perfect opgenomen door het menselijke lichaam. Epic bevat maar liefst 1500mg Creatine HCL per dosering.

Creatine Monohydrate – is de meest geconcentreerde en krachtige Creatine verkrijgbaar. Creatine HCL lost in vergelijking met andere creatines extreem goed op in water. De oplosbaarheid van creatine in water is van essentieel belang voor de werking van creais het meest onderzochte en gebruikte supplement verkrijgbaar. De werking van creatine monohydrate is in ontelbaar veel wetenschappelijke studies aangetoond en is dan ook onomstreden. Creatine monohydrate heeft een wetenschappelijk bewezen positief effect. Zo stimuleert Creatine spiergroei bij explosieve krachtinspanningen. Ook zorgt creatine voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen. Epic bevat maar liefst 1500mg Creatine Monohydrate per schepje.

Creatinol-O-Phosphate – (vanaf nu COP genoemd) is een zeer krachtig opbouwend ingrediënt. COP is het favoriete supplement van Amerika’s bekendste sportwetenschapper en bodybuilding goeroe Patrick Arnold. COP kan ervoor zorgen dat je spieren in staat zijn om langere periodes van extreme inspanning te weerstaan. COP zorgt ervoor dat je zeer zwaar door kunt trainen waar je normaal op zou moeten geven. COP zorgt ervoor dat je continu tot het uiterste kunt gaan met je trainingen. Epic bevat maar liefst 1000mg Creatinol-O-Phosphate per dosering.

L-Carnitine Tartrate – Carnitine is voor het transport van vetzuren naar de mitochondriën (‘de energiefabriekjes’) in de cel, onder andere in de spieren. Het lichaam maakt carnitine aan uit de aminozuren lysine en methionine. Carnitine speelt een belangrijke rol in het energiemetabolisme. Epic bevat maar liefst 1000mg L-Carnitine Tartrate.

Agmatine – Agmatine heeft zich in korte tijd ontpopt tot één van de beste en populairste stikstof (NO) boosters aller tijden. Je weet wat dat betekent, het werkt in op verschillende systemen in het lichaam. Namelijk de doorbloeding, spieren en ook de prestaties. Agmatine wordt met veel succes gebruikt binnen pre-workout stacks, maar zelfs bij los gebruik kun je al uitzonderlijke resultaten verwachten. Epic bevat maar liefst 500mg Agmatine.

Astragin – Astragin is een ontzettend krachtig en gepatenteerd ingrediënt. Astragin heeft een klinisch bewezen werking op alle ingrediënten in een supplement. Alle ingrediënten in Epic zijn al extreem hoog gedoseerd en Astragin kan ervoor zorgen dat deze extreem hoge dosering nog beter werkt. Veel producten die Astragin bevatten zijn ondergedoseerd, Epic bevat maar liefst 50mg Astragin per dosering.

Fosfaten – zijn mineralen welke het lichaam nodig is voor sterke spiersamentrekkingen. Iedere keer dat je kracht zet maakt het lichaam dus gebruik van deze fosfaten. Ze zijn essentieel voor krachtsporters. Epic bevat Calcium, Sodium en Potassium fosfaat in de juiste verhouding voor optimale kracht explosies.

EPIC
Dedicated nutrition
Epic bevat alleen de allerbeste, de allersterkste, de allerzuiverste, wetenschappelijk bewezen, opbouwende ingrediënten in de allerhoogste dosering verkrijgbaar. Laat niets en niemand je groei meer in de weg staan en begin vandaag nog met Epic.

Become Dedicated! Become Epic!
Epic is het hoogst gedoseerde product en bevat alleen de allerbeste ingrediënten voor extreme ondersteuning bij bodybuilding! Het werkt op verschillende niveaus in je lichaam waardoor het effect ongekend is.

Als je slechts 1 product wilt gebruiken die moet bijdragen om massa op te bouwen; laat het dan Epic zijn!
Geen enkel ander product werkt zo snel en zo krachtig. Ben jij een krachtsporter die iedere training tot het uiterste wil gaan en het maximale uit al zijn trainingen wil halen? Ben jij constant op zoek naar extreme massa en is ‘groot’ voor jou nooit groot genoeg? Ben jij op zoek naar extreme kracht en wil je het staal in de sportschool doen buigen naar jouw wil? Ben jij klaar voor echte resultaten en geen loze beloftes? Neem dan Epic en kies voor het allersterkste en hoogst gedoseerde product verkrijgbaar.

Epic - Dedicated Banner

Kenmerken Epic:
-Epic is het hoogst gedoseerde opbouwende voedingssupplement
-De werking van Epic neemt alleen maar toe naarmate je langer gebruikt
-Epic bevat alleen de allerbeste wetenschappelijk bewezen ingrediënten
-Epic geeft een monsterlijke pomp die dagen kan duren
-Het complete alles-in-een product
-Epic geeft resultaten binnen enkele dagen
-Epic bevat geen koolhydraten
-Epic bevat geen aspartaam
-Epic bevat geen doping
-Epic bevat geen vetten

De werking van Epic:

Week 1: De eerste week zul je voelen dat je meer setjes en herhalingen kunt maken en een goede pomp van iedere training

Week 2: De pomp tijdens je training voel je groter worden en lijkt ook langer te duren na je training.

Week 3: Je voelt je kracht toenemen en je kunt absoluut meer herhalingen maken met alle oefeningen. Aders beginnen te verschijnen/beginnen dikker te worden. Ook de pomp van een training kan soms wel dagen aanhouden. Je ziet er voller, dikker gespierd en harder uit; en dat begint ook bij anderen op te vallen!

Week 4: In deze week voel je dat Epic maximaal werkt. Je bent sterker, harder en groter. De pomp gaat niet meer weg; je staat er mee op en gat er mee naar bed. In deze week kun je eenvoudig spelen met oude gewichten en is het tijd om nieuwe records te vestigen. Anderen zullen zeggen dat je eruit ziet alsof je andere spullen gebruikt!

Week 5 en langer: Epic zal steeds sterker en beter gaan werken omdat ingrediënten zoals Beta-Alanine en Agmatine tijd nodig hebben om je spieren te verzadigen. Epic is op zijn sterkst na 6 weken gebruik; je resultaten zullen dus alleen maar toenemen!

Voor wie is Epic geschikt?
Epic is het sterkste, hoogst gedoseerde opbouwende supplement verkrijgbaar en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar extreme massa in record tijd. Epic kan veilig gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en bevat geen verboden stoffen.

Hoe Epic te gebruiken?
Epic gebruik je elke dag, zowel op trainingsdagen als op niet trainingsdagen.
Trainingsdagen: Neem één schepje Epic voor de training en één schepje Epic na de training.
Op niet trainingsdagen: Neem je één schepje Epic in de ochtend en één schepje Epic in de avond. Het effect van Epic wordt sterker naarmate je het langer gebruikt, het gaat dus nooit minder goed werken, alleen maar beter!
Indien je niet in staat bent om 2 doseringen over de dag te verdelen kun je Epic ook in 1 keer nemen.

Goede Combinaties.
Epic is zeer goed te combineren met de andere producten van Dedicated Sports Performance. Om je lichaam van de allerbeste eiwitten te voorzien gebruik je Epic samen met Fusion Pro.

Veel gestelde vragen:

V) Ik ben een geteste atleet, kan ik Epic gebruiken?
A) Ja, Epic bevat geen verboden stoffen.

V) Waarom heeft Epic zo’n ontzettend krachtige werking?
A) Epic is hoger gedoseerd dan welk ander product dan ook en bevat alleen de allerbeste ingrediënten.

V) Kan Epic door vrouwen gebruikt worden?
A) Ja, Epic kan veilig door vrouwen gebruikt worden.

V) Wordt ik niet dik van Epic?
A) Nee, Epic bevat geen koolhydraten en vetten en zal je vetpercentage niet doen stijgen. Doordat Epic helpt om je harder en zwaarder te laten trainen zal dit te zien zijn in je vetpercentage.

V) Hoe lang mag ik Epic achter elkaar gebruiken?
A) Doordat Epic iedere week krachtiger gaat werken dien je het voor optimale resultaten tenminste 6 weken achter elkaar te gebruiken. Aangeraden wordt om na 8-12 weken een maand pauze te nemen om gewenning te voorkomen.

3 Comments

 1. Remco | 28/10/2014 at 21:24
   

  Voor mij is dit product zonder enige twijfel het beste creatine product dat momenteel verkrijgbaar is.

  Reply
 2. Gary | 08/11/2014 at 13:58
   

  Zorgt voor een flinke krachttoename!

  Reply
 3. Martinr | 11/11/2014 at 11:10
   

  Merk zelfs na 6 weken gebruik dat ik nog steeds sterker aan het worden ben. Dikke aanrader!

  Reply

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *