Size On Max Performance - Gaspari Nutrition

Size On Max Performance – Gaspari Nutrition

  • Readers Rating

  • Rated 4.2 stars
    4.2 / 5 (14 )
€40,00-44,00
  • Your Rating[ratingbox]

Size one Crea ingredienten
Size Om Max Performance is het ultieme supplement dat je neemt tijdens de training.

Size On Max Performance kenmerken:
– Ultiem massa product!
– Neem Size On Max tijdens de training!
– 12 gram Whey Hydrolisaat per dosering!
– 5 gram Leucine per dosering
– LOLa™ – L-Ornithine-L-Aspartate
– Unieke creatines!
– Magnesium Glycyl Glutamine

Lees meer over de werkzame ingrediënten in Size On Max Performance:

Palanitose – zorgt langdurig voor een optimale spreiding van de opname aan energie in de spieren. Glycogeenvoorraden worden ook over een langere periode (uniek!) optimaal aangevuld. Ook andere voedingsstoffen worden hierdoor mogelijk nog meer langdurig opgenomen.

D-Glucose – is de perfecte carbloader. Het hoeft niet te worden verteerd en is dus direct bruikbaar voor je spieren. Het vult pijlsnel het tijdens de training verbruikte glycogeen aan in je spieren. Omdat D-glucose zo snel wordt opgenomen, laat het de bloedsuikerspiegel snel stijgen en zo wordt insuline snel vrijgelaten in de bloedstroom, waardoor opname van voedingsstoffen in spierweefsel wordt bespoedigd en spierglycogeen direct wordt aangevuld.

Whey Hydrolisate ( Peptides) – het beste qua aminozuren of eiwitten wat je kan tijdens en rondom je training. Het garandeert een supersnelle maar ook een zeer volledige opname van aminozuren in de spieren. Hydrolized Whey Peptides is door enzymen voorverteerd naar di- en tripeptides waardoor de belangrijke opbouwende stoffen direct in de spieren kunnen worden opgenomen. Uniek!

Leucine – is een aminozuur wat niet kan worden aangemaakt door het lichaam maar uitsluitend via voeding of suppletie kan worden verkregen.

BCAA – de belangrijkse aminozuren als het gaat om presteren en spieren.

L-Ornitine Aspartaat – is een niet-essentieel aminozuur dat in de lever wordt aangemaakt uit arginine. Het aminozuur speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van ammoniak, dat bij de afbraak van eiwitten ontstaat. In tegenstelling tot de meeste andere aminozuren is ornithine geen bouwsteen van proteïnen.

Creapure Creatine – de allerbeste creatine! Creapure Creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch CreaPure creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De resultaten die je met CreaPure creatine zult behalen zijn sterker. De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde CreaPure is 100% gegarandeerd en dat merk je.

Creatine Magnapower – is een geavanceerde en gepatenteerde vorm van creatine. Het zorgt voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen.
Met Creatine Magnapower bereikt meer actieve creatine de spieren. Ultra-pure voor maximale biologische beschikbaarheid.

Creatine Phosphate – direct bruikbare creatine voor de spieren. Creatine Phosphate is na inname vrijwel direct beschikbaar als bron. Deze creatine wordt toegepast in zeer veel nieuwe creatineformules in het hogere segment. Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen.

Taurine – een aminozuur van onschatbare waarde! Taurine komt veelal voor in energiedrankjes als ook in vis en vlees. Bij een vegetarisch eetpatroon ontstaat er vaak een tekort aan Taurine.

Glycerolphosphate – helpt spiercelvolume vergroten door vocht de spiercel in te trekken. Dit zie je als de pomp!

L-Alanyl-L-Glutamine – is een sterk verbeterde vorm van Glutamine met een superieure absorptie in de spiercel.

Size Om Max Performance is het paradepaardje van de befaamde bodybuilder Rich Gaspari, eigenaar van Gaspari Nutrition.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *