Nectar Isolate Whey - Syntrax

Nectar Isolate Whey – Syntrax

  • Readers Rating

  • Rated 4.5 stars
    4.5 / 5 (8 )
€25,00-28,00
  • Your Rating[ratingbox]

nectarlabel
Nectar, het beste Whey Isolaat product ter Wereld!
Nectar bevat een uniek en revolutionair Whey eiwit Isolaat; Pro amino.
Een Whey Proteine Isolate poeder dat smaakt! Syntrax maakt die belofte waar, met Nectar.Syntrax komt nu met ‘s-werelds lekkerste eiwit, Nectar. Syntrax bewijst met Nectar dat eiwit shakes daadwerkelijk een traktatie kunnen zijn.

Nectar bevat 0% koolhydraten, 0% vet, 0% lactose, 0% suiker, maar 300% smaak!

En wat voor een smaak! Nectar is verkrijgbaar in heerlijke smaken.Deze smaken zo goed dat je ze zelfs zo uit de pot kunt en wilt eten! Nectar kan gewoon met een lepel zo uit de verpakking gegeten worden! De smaak van Nectar zal je verbazen en verlangen naar meer!

Nectar bevat een uniek en revolutionair Whey eiwit Isolaat; Pro amino. Pr oamino is zo uniek dat men er complete nieuwe productie technieken voor heeft moeten ontwikkelen. Het eiwit spectrum van Nectar is door deze nieuwe productie techniek volledig intact gebleven.

Geen enkel ander eiwit of producent is dit nog gelukt. Klinkt leuk, zul je nu wel denken, maar wat betekent dat eigenlijk. Dit betekent dat het eiwit van Nectar het sterkste whey eiwit Isolaat ter wereld is en alle voordelen van een vetvrij Whey Isolaat product heeft. Dit betekent voor sporters maar 1 ding; eiwitten die bijdragen tot de groei van spiermassa!

Stel je eens voor dat je jezelf echt kunt trakteren met een eiwit poeder. Dat je er direct een hap van wilt nemen. Dat je ‘s-werelds allerbeste en sterkste whey eiwit Isolaat kunt nemen. En dat een eiwit poeder smaakt zoals je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Stop met dromen; Nectar is nu verkrijgbaar!

Aanbevolen gebruik:
Meng 1 maatschep in water, je favoriete vloeistof, vruchtensap of gebruik een klein lepeltje om het poeder zo uit de verpakking te eten. Voor optimaal resultaat, consumeer minimaal 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. De beste tijden voor een eiwit shake zijn bij het ontbijt, na de training en voor het slapen gaan.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *