1 M.R. - BPI Sports

1 M.R. – BPI Sports

 • Readers Rating

 • Rated 3.7 stars
  3.7 / 5 (11 )
30,00
 • Your Rating[ratingbox]

1mr-ingredients
Begin vandaag nog met groeien, kies voor 1.M.R, je zult direct voelen dat het werkt!
– Heftige pomp, kracht, energie en focus
– Ga elke training tot het uiterste
– Werkt vanaf de eerste dosering
– Ultra geconcentreerde formule

1 M.R. = Kracht, Massa en Energie!

1.M.R. is een ultra geconcentreerd en zeer krachtig pre-workout product. Elke dosering van slechts 1 maatschep bevat een containerlading aan kracht en energie die je de beste training tot op heden zal geven. Slechts 1 maatschep is dus voldoende om maximaal te knallen! De geavanceerde samenstelling van 1.M.R. werkt al vanaf de eerste dosering en blijft dit ook doen, elke training weer! 1.M.R. geeft je alles wat je nodig hebt om je training te maximaliseren.

Wat zit er in 1.M.R?

L-arginine Alpha Ketogluterate:
Arginine behoort tot de 20 aminozuren. Het is niet een essentieel aminozuren, maar kunnen semi essentieel worden doordat er in het lichaam een tekort kan ontstaan.

Beta Alanine:
Stimuleert de opbouw van Carnosine in het lichaam. Carnosine regelt de pH waarde van onze spieren. Carnosine wordt langzamer in het lichaam opgebouwd dan Creatine, waardoor langdurig gebruik de werking zal versterken. Beta-Alanine geeft tevens een tintelend gevoel 15 minuten na inname.

L-Taurine:
Taurine is een niet-essentieel aminozuur-achtige stof. De stof is een belangrijk ingrediënt in energie drankjes. Taurine wordt veel gebruikt om extra energie te krijgen.

L-Tyrosine:
L-Tyrosine is een hoogwaardig aminozuur en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen.
L- Tyrosine is een niet-essentieel aminozuur dat voornamelijk voorkomt in vlees, vis, zuivelproducten en granen zoals tarwe en haver.

N-Acetyl L-Tyrosine:
Dit is de snelst opneembare vorm van L-Tyrosine en kent een zeer grote biologische beschikbaarheid.

Creatine Monohydrate:
Het meest gebruikte en onderzochte supplement in de sportwereld. Creatine heeft een wetenschappelijk en veilig bewezen effect. Zo helpt creatine prestaties te verbeteren, en stimuleert het spiergroei, bij explosieve krachtingspanningen.

Cafeïne:
Heeft een opwekkend effect, Bevordert het concentratievermogen waardoor denken sneller en helder lijkt te gaan. Stimuleert alertheid en reactievermogen.

Guarana:
Een planten extract uit de regenwouden uit Brazilië. Vaak wordt guarana gestandaardiseerd voor Cafeïne. De guarana in 1.M.R wordt specifiek voor het product gekweekt en garandeert zo een maximale werking.

Yerba Mate:
Een planten extract uit Zuid Amerika. Yerba mate is een krachtig stimulerend middel met de eigenschappen van een antioxidant.

Schizandra:
Een plantenextract uit de Chinese kruidenleer.

Niacine:
Niacine draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. En Niacine draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Grape seed extract:
Een zeer krachtige antioxidant, tot wel twintig maal sterker dan vitamine C.

Vitamine C:
Vitamine C kent vele positieve eigenschappen. Vitamine C verhoogd het ijzergehalte in het bloed, bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, kan het gebrek aan energie helpen verminderen en levert een bijdrage als anti-oxidant.

Rode wijn extract:
Bevat een hoog gehalte aan anti-oxidanten.

Voor wie is 1.M.R. geschikt?
1.M.R. is geschikt voor sporters die op zoek zijn naar een zeer heftig pre-workout supplement. 1.M.R. is zeer geconcentreerd en hoog gedoseerd en dus alleen bedoelt voor serieuze sporters. Iedere sporter die alles uit zijn training wil halen heeft baat bij 1.M.R., krachtsporters, voetballers, vechtsporters, duursporters, etc., 1.M.R. zal je maximaal laten presteren.

1 mr

Hoe te gebruiken?
Mix 1 schep 1.M.R. met een glas water en drink dit 15-30 minuten voordat je gaat trainen. Neem 1.M.R. niet in samen met voedsel en neem idealiter pas 1 uur na inname weer voedsel tot je. 1.M.R. is een heftig supplement, laat altijd minimaal 4 uur tussen inname en je bedtijd zitten. Houd je ten alle tijden aan de aanbevolen dosering.

1 Comment

 1. Marco | 16/08/2015 at 11:28
   

  Krachtige pre-workout! Krijg altijd wel erg veel jeuk vlak nadat ik het genomen heb. Gelukkig trekt dit snel weg en daarna volgt er een heerlijke rush.

  Reply

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *