Assault XT - Musclepharm - Supplementenvergelijken

Assault XT – Musclepharm

 • Readers Rating

 • Rated 3.4 stars
  3.4 / 5 (20 )
€18,00-28,00
 • Your Rating[ratingbox]

Assault XT

Pre-workout Matrix!

Assault XT nieuwe formule is de absolute Pre-Workout hit in Amerika en één van de meest krachtige Pre-workouts verkrijgbaar!

Assault XT pre workout is het meest geavanceerde en meest complete pre-workout systeem op de markt. Assault’s “5-stage delivery system” beïnvloedt met precisie elke hoek van prestatie. Voedt je lichaam met de meest geavanceerde ingrediënten, domineer elke workout en behaal maximale resultaten.

Assault XT Pre-Workout kenmerken:
-#1 Professional Pre-Workout
-“ION-3” gepatenteerde Nitrate technologie
-Nieuwe ingredient: PURENERGY™
-“ATP amplifier”

-Assault’s “5-stage delivery system”

assaultnew

 

Superieure ingrediënten en resultaat:

CarnoSyn® Beta-Alanine – Beta-alanine is een lichaamseigen aminozuur dat samen met een ander aminozuur, L-histidine de di-peptide Carnosine vormt. Carnosine is een lichaamseigen stof, omdat het door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Carnosine reguleert de PH-waarde in de spieren. Carnosyn Beta Alanine is de hoogste kwaliteit verkrijgbaar.

Hawthorne Berry and Beet Root – Beet Root bevat een zeer hoog gehalte aan natuurlijk voorkomend nitrate. Nitrate wordt in je lichaam via slechts 1 tussenstap omgezet in puur Stikstofmonoxide (N.O.!) Beet Root nitraten verhogen Nitric Oxide via een totaal andere weg als Arginine en citrulline.

Creatine Nitrate – het verschil tussen Creatine Nitrate en anders Creatines is dat direct werkt en veel sterker is.
Creatine Nitrate overspoelt je hongerige spieren bijna letterlijk met waardevolle creatine, voedingsstoffen en zuurstof.
Wat maakt dat Creatine Nitrate zo sterkt werkt? Als hierboven reeds aangegeven werkt Creatine Nitrate heel anders als standaard gebruikte creatines. Nitrate wordt in je lichaam via slechts 1 tussenstap omgezet in puur Stikstofmonoxide oftewel Nitric Oxide (Nitrate – Nitrite – NO).

Arginine Nitrate – De sterkste en best opneembare vorm van Arginine. Arginine behoort tot de 20 aminozuren. Het is niet een essentieel aminozuren, maar kunnen semi essentieel worden doordat er in het lichaam een tekort kan ontstaan, door ziekte of zware lichamelijke arbeid.

BCAA Nitrate – bcaa’s zijn de belangrijkste aminozuren voor je spieren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. BCAA Nitrate werkt door de binding aan nitrate nog sneller en sterker.

Glycine – aminozuur. Kan door het lichaam zelf worden aangemaakt maar soms kan het lichaam hierin ondersteuning gebruiken door middel van suppletie.

D-ribose – D-ribose komt in alle cellen van het menselijk lichaam voor, maar voor sporters telt vooral de d-ribose in ATP. ATP is opgebouwd uit 3 bouwstenen: adenine, fosfaatgroepen en d-ribose.

Cinnulin PF – Kaneelextract bevat mangnesium, ijzer en mangaan.

PURENERGY™ – energie en focus die tot wel 8 maal langer aanhoudt en intensiever. Zonder de gevreesde “crash”. Het door patent beschermde PURENERGY™ combineert de effecten van caffeïne en TeroPure pterostilbene. PURENERGY™ creërt zo een meer veilige en effectieve weg naar krachtige energie en focus.

Potassium, Phosphate, Magnesium and Sodium – deze electolyten handhaven en herstellen mede de juiste vochtbalans.

Coconut water- een superfood uit de natuur. Coconut water bevat een complete balans aan electrolyten.

Glutamine – Glutamine kan door het lichaam zelf worden aangemaakt maar soms kan het lichaam hierin ondersteuning gebruiken. Supplementen bieden dan een uitkomst.

Taurine – Taurine is een niet-essentieel aminozuur-achtige stof. De stof is een belangrijk ingrediënt in energie drankjes. Taurine wordt veel gebruikt om extra energie te krijgen.

Assault is nu de absolute pre-workout hit in Amerika en heeft recentelijk een prestigeuze prijs ontvangen voor nieuw supplement van het jaar! Zo’n prijs win je niet zomaar.

Bewezen een klinisch geteste Pre-Workout Formule!

1 Comment

 1. Bastiaan H. | 09/11/2014 at 09:29
   

  Geen fijn product. Het enige dat het doet is dat ik overal kriebel krijg en dat ik er duizelig van wordt.

  Reply

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *