No Xplode 3.0 - BSN

No Xplode 3.0 – BSN

  • Readers Rating

  • Rated 4.5 stars
    4.5 / 5 (23 )
€30,00-33,00
  • Your Rating[ratingbox]

Voedingswaarde
Portie per serving: 1 scoop
Aantal servings per verpakking: 12 of 50

Hoeveelheid per 2 servings:
Energie 264 kJ/63 kcal

Vitamines en mineralen:
Vitamine C 150 mg
Vitamine D 4.6 mcg
Vitamine B1 3.5 mg
Niacine (vitamine B3) 14 mg
Vitamine B6 3.5 mg
Foliumzuur 336 mcg
Vitamine B12 2.1 mcg
Pantotheenzuur 11 mg
Magnesium 247 mg

Aminozuren (11 g):
L-Arginine 6.0 g
L-Lysine 1.9 g
Glycine 1.0 g
N-Acetyl-L-Tyrosine 1.0 g
Taurine 1.0 g
L-Fenylalanine 160 mg
Creatine-Monohydraat 3.4 g
Creatine 3.0 g
Beta-Alanine Carnosine 2.6 g
Inositol 1.9 g
Choline 400 mg
Betaine 1.5 g
Cafeïne 300 mg
Grapefruit-Bioflavenoide 50 mg
Druivenpit-Extract 90 mg
Indische Kruisbessen-Extract 75 mg
Zwarte Peper-Extract 10 mg

Overige ingrediënten:
Aminozuren (L-Arginine, L-Lysinehydrochloride, L-Glycine, N-Acetyl-L-Tyrosine, Taurine, L-Fenylalanine), Zuurteregelaren (Citroenzuur, Appelzuur, Natriumhydrogeencarbonaat, Wijnsteenzuur, Kaliumhydrogeencarbonaat), Aroma, Creatine-Monohydraat, Beta-Alanine als Carnosine, Inositol, Betaine, Choline-Bitartraat, Stabilisatoren (Dicalciumfosfaat, Dinatriumfostaat), Magnesiumoxide, Cafeïne, Kleurstof (Luteïne), Sliciumdioxide, Vitamine (L-Ascorbinezuur, Calcium-D-pantothenaat, Nicotinamide, Thiaminehydrochloride, Pyrodioxinehydrochloride, Pteroylmonoglutaminezuur, Cyanocobalamine, Cholecalciferol), Grapefruit-Bioflavonoide-Complex, Zoetmiddelen (Sucralose, Acesulfaam-K), Druivenpit-Extract, Indische Kruisbessen-Extract, Spirulinapoeder, Zwarte Peper-Extract.

Allergie-informatie:
Geproduceerd met machines die ook soja, melk, noten, pinda’s, ei en gluten verwerken

In 2004 introduceerde BSN No Xplode, het eerste volledige pre-workout supplement. Nu is er Xplode 3.0, No Xplode 3.0 is de nieuwe No Xplode! Nog harder, nog sterker en nog agressiever! No Xplode 3.0 is de pre-workout waar je nooit meer zonder wilt. De feiten: maar liefst 75% van de testpersonen vindt No Xplode 3.0 de ultieme pre-workout voor energie, uithouding en pomps. Probeer No Xplode 3.0 Nu en ervaar het zelf!

No Xplode 3.0, xplodeer met kracht en energie. Groei met elke training, elke set!

Kenmerken No Xplode pre-workout 3.0 BSN:
– Legendarische Pre workout nog sterker!
– Werkt binnen minuten
– Maximale Pomps
– Sloop de sportschool!
– Massa

Ervaar nu zelf waarom BSN met NO-Xplode 3.0 altijd de marktleider is en blijft!

Ben jij ook zo vreselijk flauw van al die vele trainingen die je eigenlijk geen of te weinig resultaat leveren? Zou jij niet eens elke training en elke set verbetering willen zien? Wil jij eigenlijk niet wachten op goede resultaten, maar je wilt ze direct!? Dan is NO-Xplode 3.0 het product voor jou! Ben jij er klaar voor om de sportschool te slopen! Lees dan snel verder, en ontdek wat NO-Xplode 3.0 voor zou zal doen!

NO-Xplode 3.0 is het supplement dat binnen enkele minuten je lichaam voorziet van energie, mentale
focus, intensiteit en maximale pomps. NO-Xplode 3.0 ramt de deur van je spiercellen binnen in en pompt ze vol met stikstof, creatine en andere groeibevorderende stoffen. Vanaf de eerste dosering zul je verslaafd raken aan de werking van NO-Xplode 3.0. En het mooiste van dit alles, je hebt al gelijk met de eerste dosering en training resultaat! Eenmaal getraind met NO-Xplode 3.0 wil je nooit meer zonder!

Om een maximale pomp te krijgen en optimaal te kunnen groeien moet je elke set 100% voluit gaan. Elke set, elke herhaling alles geven. Dat is zwaar, heel zwaar. NO-Xplode 3.0 zorgt er niet alleen voor dat je het kunt, het zorgt er voor dat je niet anders meer wilt! De speciale ingrediënten geven de focus en energie die je nodig hebt voor deze brute trainingen, keer op keer. NO-Xplode 3.0 bevat een speciaal complex van ingrediënten met opbouwende stoffen zoals creatine, proteïne en koolhydraten.

Niets is meer frustrerend dan te trainen, te trainen, te trainen en geen vooruitgang te zien. Tijd is kostbaar, gooi het niet weg! Neem NO-Xplode 3.0, voel de drank naar binnen glijden, je spieren vollopen en sloop de sportschool. Train als een monster, elke keer!

Waarom is NO-Xplode 3.0 zo uniek?

Energie – vanaf het moment dat je de sprotschool binnenstapt tot het moment dat je hem verlaat, moet je volgeladen zijn met energie.

Mentale focus – maar zoveel energie hebben is niet genoeg, de uitvoering van de oefening is ook van belang. De connectie tussen je hoofd en je spieren moet onbreekbaar zijn.

Intensiteit – Dus meer gewichten tillen in minder tijd.

Maximale pomp – Veel mensen krijgen een pomp tijdens het trainen, maar krijgen niet een maximale pomp. Het resultaat hiervan is dat de meeste niet tevreden zijn met hun spierontwikkeling. Hoe tevreden ben jij? Om elke training zo te trainen, is eigenlijk onmogelijk. Eigenlijk, want met NO-Xplode 3.0 zal niets meer onmogelijk lijken!

De reden waarom het bij bestaande creatine supplementen zolang kan duren voordat je resultaten merkt of dat je zelfs helemaal niets merkt, is dat ze de spieren niet trainen om meer creatine vast te houden. Op een gegeven moment zit de spiercel vol en gaat er niets meer bij. Binnen enkele minuten meer creatine in de spiercel… dat merk je tijdens de training!

NO-Xplode 3.0 doet dit alles zonder de hulp van suikers! Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor een softe look.

Veel gestelde vragen over No Xplode 3.0:

Hoe lang duurt het voordat ik wat van NO-Xplode 3.0 zal merken?
Omdat ieder lichaam anders is, zal iedereen ook anders reageren op de NO-Xplode 3.0. Velen zullen de eerste effecten binnen 5 tot 15 minuten voelen. Deze effecten zullen daarna met elke minuut steeds sterker worden. Anderen zullen pas de eerste effecten na 30 tot 45 minuten merken. Ook bij hun zullen de effecten dan per minuut toenemen. NO-Xplode 3.0 bereikt zijn maximale werking met 1 tot 1,5 uur na inname.

Kan ik NO-Xplode 3.0 voor elke training gebruiken of moet ik ook rustpauzes nemen?
Het is aan te raden om na 8 weken van gebruik, 4 weken rust te nemen. Na verloop van tijd zal je lichaam aan de ingrediënten wennen en zal de werking minder worden.

Zijn er op internet ook No Xplode 3.0 reviews te vinden?
Jazeker, No Xplode is al jaren het best gereviewde product in bodybuilding.
No Xplode wordt in Amerika, het mekka van de bodybuilding extreem gewaardeerd. BSN heeft hier met No Xplode ook verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder al tweemaal die van beste bodybuilding product. (gekozen door consumenten)

Is NO Xplode 3.0 hetzelfde als doping?
No Xplode 3.0 bevordert je prestaties, maar is niet schadelijk zoals verschillende vormen van doping dat wel zijn.
No Xplode 3.0 is toegestaan door alle sportbonden. Het antwoord is dus, nee.

Creatine en No Xplode 3.0 kan dat samen?
Sterker nog het is zelfs belangrijk voor groei om No Xplode en creatine samen te combineren.
No Xplode 3.0 neem je voor de training. Creatine neem je dan ’s ochtends en op rustdagen.

No Xplode 3.0 en Cellmass, is dit de beste combinatie?
Ja, deze combinatie is zeker aan te raden.
No Xplode 3.0 en Cellmass geven je samen de mogelijkheid om te groeien.
De combinatie van Celmass en No Xplode kan ik echt iedereen aanraden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *