Voeding

Via de pagina beoordelingen kun je uitzoeken welke supplementen je het beste kunt gebruiken binnen een bepaalde categorie. Het is echter niet zo dat een goed beoordeeld supplement ook daadwerkelijk garant staat voor goede resultaten. Dat is namelijk afhankelijk van meerdere factoren dan alleen de keuze van een goed supplement. Veruit de belangrijkste factor is je voeding.

Basiskennis voeding

Als je optimaal resultaat wilt bereiken zul je moeten beginnen bij de basis. Die basis is je voeding. Als je voeding niet optimaal is afgericht op je persoonlijke doel(en) zul je dit resultaat niet gaan bereiken. Een supplement is alleen bedoeld als een aanvulling op je voeding indien je bepaalde voedingsstoffen niet of onvoldoende uit je voeding kunt halen. Op deze pagina leer je wat je eigen caloriebehoefte is. Ook wordt ingegaan op de verschillende voedingstoffen en de juiste verdeling van deze voedingsstoffen. Met deze kennis ben je in staat om het perfecte voedingsschema samen te kunnen stellen.

Cutten

Op deze pagina wordt ingegaan op het begrip cutten. Wat is cutten precies? Hoe moet je eten tijdens de cut? Hoe ziet je trainingsschema er uit tijdens de cut? Op deze pagina vindt je een antwoord op al dit soort vragen.

Bulken

Naast de cut fase heb je ook nog de bulk fase. Wat houdt deze fase dan precies in? Kun je tijdens de bulk zoveel eten als je wilt? Moet ik hiervoor mijn trainingsschema weer aanpassen? Na het lezen van deze pagina zijn deze vragen beantwoord.

Voedingsschema

Op deze pagina kun je een aantal voorbeelden van voedingschema’s vinden voor zowel de cut als de bulkfase. Deze voedingsschema’s dienen alleen ter inspiratie. Ze laten je zien welke mogelijkheden er zijn om een voedingsschema in te vullen.

Superfoods

Tegenwoordig hoor je deze term steeds meer. Wat zijn superfoods precies? Welke soorten superfoods zijn er momenteel verkrijgbaar? Wat zijn de eigenschappen van deze producten? Hoe kan ik deze superfoods consumeren? Op deze pagina krijg je een overzicht van de meest bekende superfoods en de bijbehorende eigenschappen.