Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie is is een Amerikaanse actrice. Ze is geboren op 4 juni 1975 in Los Angeles. Ze brak door met acteren in de jaren 90 dankzij rollen als ‘Gia’ en ‘Girl Interrupted. Toen ze vervolgens in 2001 de hoofdrol kreeg als Lara Croft in Tomb Raider verwierf ze pas echt internationale bekendheid. Ze vestigde zich meteen als één van de best betaalde actrices in Hollywood.
Vervolgens heeft ze nog hoofdrollen in vele kaskrakers weten te bemachtigen. Voorbeelden hiervan zijn Mr & mrs Smith, Wanted & Changeling. Angelina Jolie is momenteel getrouwd met Brat Pitt en ze hebben samen 3 kinderen.

 

Trainingsschema

Yoga

Angelina Jolie is een grote fan van Yoga. Ze kiest ervoor om het dagelijks te beoefenen. Yoga zorgt ervoor dat ze in vorm blijft en dat haar spieren sterk en gedefinieerd blijven. Het zorgt er bovendien voor dat ze helemaal tot rust komt en dat ze even haar gedachten kan verzetten van haar drukke acteerleven.

Kickboksen

Voor de cardiovasculaire training gaat Angelina Jolie het liefst kickboksen. Volgens haar sluit dit goed aan bij de rollen die ze speelt in actiefilms. Daarnaast zorgt het net als yoga voor veel definitie en spierkracht.

Angelina Jolie trainingsschema
Angelina Jolie trainingsschema2

Voedingsschema

Het dieet van Angelina bestaat uit kleine gerechten die verspreid over de dag gegeten worden. Ze eet voornamelijk veel eiwitten. Koolhydraten probeert ze zoveel mogelijk te vermijden.

Ontbijt: Geroosterde Engelse muffin met eiwit & fruit.

Snack: fruit, meergranen crackers met ligt string cheese (bevat 50 calorieën en 7 gram eiwit).

Lunch: Tonijn sandwich met light mayonaise, sla, tomaat & uien. Fruit en een handje wortels.

Snack: Een kom magere yoghurt met rauwe amandelen.

Avondeten: Gegrilde kippenborst met zoete aardappeltjes en gestoomde groentes.

Snack: Energiereep.

Angeline Jolie dieet2

Voedingssupplementen

Vitamine A
Vitamine D
Vitamine B12

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER DEZE SUPPLEMENTEN!

TRAINERS'S CLASSES