Marc Fitt

Marc Fitt supplementen

Marc Fitt

Marc Fitt is een 23 jarig fitness model, personal trainer en gesponsorde atleet afkomstig uit Montreal in Canada. Voordat hij begon met gewichtheffen heeft hij 17 jaar lang hockey gespeeld. Na de periode ontdekte hij dat fitness voor hem de ideale manier is om zijn grenzen te verleggen en hij besloot toen om zijn hockey carrière te beëindigen. Ondanks dat Marc slechts 3 jaar bezig is in de sport heeft hij al een flinke naamsbekendheid. Dit heeft hij voornamelijk te danken aan zijn youtube filmpjes. Deze zijn inmiddels al meer dan 25 miljoen keer bekeken. Naast het plaatsen van trainingsvideo’s op youtube houdt Marc zich ook bezig met het schrijven van fitness artikelen. Daarnaast is hij ook nog CEO van het kledingbedrijf Beyond Yourself Clothing. Marc is ook erg begaan met goede doelen. Voor elk artikel dat hij verkoopt via zijn kledingbedrijf gaat er 2 dollar naar de stichting Worldwide Orphans.

 

Marc Fitt Trainingsschema

Maandag: borst, kuiten en buikspieren
Dinsdag: Rug en buikspieren
Woensdag: Benen, kuiten en buikspieren
Donderdag: Schouders en buikspieren
Vrijdag: Armen, kuiten en buik
Zaterdag: Benen en buikspieren
Zondag: De ene keer een rustdag en soms nog een training met buikspieren en kuiten

Marc gooit zijn schema iedere week om, zodat hij zijn spieren blijft verrassen. Dit is voor hem de beste manier om spiermassa te krijgen. Hij zorgt altijd dat hij veel herhalingen maakt per set en dat de rusttijd tussen zijn setjes ongeveer een minuut is.

Marc fitt trainingsschema
Marc fitt voeding

Marc Fitt Voedingsschema

Maaltijd 1: 1 banaan, 60 gram havermout, 8 x eiwit, 1 proteïne shake (30 gram), 2 multi-vitamine capsules, 2 capsules omega-3 , 1 capsule vitamin b-100, 2 capules test alpha and 5 gram glutamine.
Maaltijd 2: 1 appel, 10 amandelnoten, 1 proteïne shake (45 gram), 1 kippenborst
Maaltijd 3: 2 kippenborst, 150 gram groente, 2 multi-vitamine capsules, 2 capsules omega-3
Maaltijd 4: Pre-workout Maaltijd (2-3 voor de training), 1 proteïne shake (30 gram), 60 gram havermout met 15 gram of rauwe honing
Preworkout shake: Een half uur voor de training anderhalve schep pre-workout en een kwartier voor de training 15 gram BCAA.
Postworkout shake: 45 gram whey isolaat proteïne, 60 gram dextrose, 5 gram Creatine monohydraat, 5 gram glutamine en 5 gram BCAA.
Maaltijd 7: Anderhalve kippenborst, 150 gram groente, 2 multi-vitamine capsules, 2 capsules omega-3
Maaltijd 8: 4 x eiwit, 30 gram of caseïne proteïne, 5 gram of glutamine, 3 capsules ZMA.

Marc fitt dieet

Marc Fitt Voedingssupplementen

Whey proteine
Multivitamines
BCAA
Creatine monohydraat
Glutamine
ZMA

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER DEZE SUPPLEMENTEN!

Marc Fitt Social media

canstockphoto26972725Website
social-facebook-box-blue-iconFacebook
Instagram_iconInstagram

TRAINERS'S CLASSES