Up Your Mass - MHP

Up Your Mass – MHP

  • Readers Rating

  • Rated 4.4 stars
    4.4 / 5 (13 )
€30,00-34,00
  • Your Rating[ratingbox]

Up your mass ing
Bouw Kwaliteitsmassa!
Spiermassa opbouwen hangt af van twee factoren. Je moet je zwaar trainen EN goed eten. Dat goede eten valt vaak niet mee. Maar je moet zorgen dat je voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten binnen krijgt. Up Your Mass maakt het je daarom wel heel erg makkelijk. Elke shake bevat alleen maar die ingrediënten die je lichaam en spieren echt nodig hebben.MHP brengt een weightgainer die de meeste andere weightgainers ver achter zich laat als het gaat om kwaliteit – welkom in de wereld van MHP!-Ideaal voor iedereen die naast trainen ook z’n voeding wil verbeteren.
-Geen suikers of dikmakende koolhydraten
-Extreem lage glycemische waarde
-Unieke eiwitten combinatie
-Alles in 1 formule

Up your mass

Ingrdienten in Up your Mass:

Koolhydraten – mout, haver, havervezels
Geen glucose, geen dextrose en geen maltodextrine! Alleen maar mout, haver en havervezels; complexe koolhydraten die voor een minimale een zeer geleidelijke, maar langdurige verhoging van de bloedsuikerspiegel zorgen. De directe voordelen zijn geen vetopslag en langdurig energie. Is dit nu net niet wat je wilt?

Eiwitten – Supro soja isolaat, calcium caseinaat, whey concentraat, Leucine, Isoleucine, Valine
Wat anderen dan al goed doen, doet MHP nog beter; de eiwitten. Niet alleen whey eiwitten, maar een time released complex van eiwitten. Dit complex bestaat uit Supro soja isolaat, whey concentraat en caseïne eiwit en wordt gedurende 8 uur afgegeven aan je lichaam. Het nadeel van alleen whey proteïne is dat het snel wordt opgenomen waardoor je ook snel weer in een catabole toestand komt. Door 3 shakes per dag te nemen, voorzie je je spieren 24 uur per dag van eiwitten! De specifieke samenstelling van de eiwitten van Up Your Mass levert je per dosering – gemengd met melk – enorm hoge doseringen BCAA’s (12 gram!), Arginine (3,5 gram!) en Glutamine(zuur) (13 gram!). In welke andere weightgainer vind je deze hoeveelheden terug?!

Vetten – saffloerolie, MCT’s, Bernagie olie (10% GLA), CLA vetzuren (78% CLA), Teunisbloem olie (4,8% GLA), lijnzaadpoeder (8% ALA) en omega 3 complex (7,5% EPA & DHA).
De vetten.. zoveel mogelijk elimineren uit je voeding toch? Zeker niet! De juiste vetten zijn essentieel voor de hormoonproductie, vetafbraak en gezondheid. Up Your Mass bevat een complex van verschillende essentiële verzuren (EFA’s), middellange keten vetzuren (MCT’s) en CLA.

Overige ingrediënten: Alle belangrijke vitaminen en mineralen

Natuurlijk kun je ook 2 kopjes havermout mengen met water en lijnzaadolie, daarbij wat ei-eiwitten en magere Franse kwark nemen, maar dan nog zou je niet aan de kwaliteit van Up Your Mass zitten, laat staan aan het gemak en de smakelijkheid. Up Your Mass is de weightgainer voor iedereen die alleen massa op de juiste plaatsen wil!

De beste tijden om Up Your Mass te drinken zijn bij het ontbijt, direct na de training en tussen de maaltijden.

VEEL GESTELDE VRAGEN

V) Wordt ik niet dik van Up Your Mass

A) Nee, net zo min als je van havermout dik zal worden. Daarnaast bevat het vetten die de vetverbranding ondersteunen en eiwitten die de verbranding stimuleren

V) Voor wie is Up Your Mass het beste geschikt?

A) Voor mensen die niet heel veel moeite hebben om in gewicht aan te komen maar toch hun omvang willen vergroten met kwaliteitscalorieën. Mensen die zeer moeilijk in lichaamsgewicht aankomen, kunnen beter voor een weightgainer zoals Mammoth kiezen. Zij moeten zoveel mogelijk kcal binnen krijgen en Mammoth geeft per euro de meeste kcal.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *