Monster Mass - Cytosport - Supplementenvergelijken

Monster Mass – Cytosport

  • Readers Rating

  • Rated 4.1 stars
    4.1 / 5 (7 )
€40,00-57,00
  • Your Rating[ratingbox]

Monstermass ingredients

Monster Mass is een zeer sterk, doch makkelijk verteerbaar proteïne. Smakend als een rijke romige milkshake. Monster Mass bevat 600 calorien uit geavanceerde eiwtten en koolhydraten. Monster Mass is een heerlijk smakende opbouwende shake.

Monster Mass- Snelle en trage eiwitten:
Monster Mass levert een geleidelijke afgifte van eiwitten. Snel opneembare eiwitten als whey, glutamine peptiden en vrije vorm BCAA’s worden ondersteund door trage, anti-katabole eiwitten als caseïne en complete melkeiwit isolaten. Deze combinatie van snelle en traag opneembare eiwitten zorgen voor een urenlange positieve stikstofbalans.

Monster Mass- Makkelijk verteerbaar:
Het strategisch gebruik van Aminogen (gepatenteerd bio-actief polypeptide enzyme systeem), bromelaine, papaine en lactase verzekeren een goede vertering. Deze enzymen verzekeren dat de eiwitten in Monster Mass als vrije-vorm aminozuren en kleine peptideketens aan de spieren worden geleverd voor maximale opname.
Monster Mass is tevens 98% lactosevrij, wat het nog makkelijker maakt om te verteren. Hoe sterk Monster Mass ook is, het zal nooit zwaar op je maag liggen.

Monster Mass- Geef je stikstofbalans een boost:
Monster Mass helpt om een positieve stikstofbalans te behouden. Monster Mass heeft een hoog gehalte aan essentiële aminozuren.

De voordelen van Monster Mass:

50 gram eiwitmatrix: whey proteïne isolaat, whey proteïne concentraat, melkeiwit, caseïnaat, lactoferrine, L-glutamine, glutamine peptiden en vrije vorm BCAA’s. Toegevoegde verteringsenzymen zorgen voor een optimale opname van deze eiwitmatrix.

Complexe koolhydraten: maïszetmeel en maltodextrine zorgen voor hoge glucose-energie. Deze koolhydraten zorgen voor de nodige insulinerespons om eiwitbenutting en aminozuur opname te garanderen.

Leanlipids plus: Caloriedens zonnebloem en saffloerolie, MCT’s, canola olie en CLA zijn uitstekende bronnen voor de nodige energie.

Kenmerken Monster Mass Cytosport:
⇒Makkelijk verteerbaar
⇒Hoog in essentiele aminozuren
⇒Complexe Carbs en MCT’s
⇒Betere opname door Aminogen

Monstermass 1

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *