Super Mass Gainer - Dymatize

Super Mass Gainer – Dymatize

  • Readers Rating

  • Rated 4.5 stars
    4.5 / 5 (7 )
€28,00-35,00
  • Your Rating[ratingbox]

super-mass-gainer-12lbs_85223433_std

Super Mass Gainer
Dymatize

Supermass Gainer van Dymatize bevat een mix van koolhydraten en eiwitten en ook diverse extra ingrediënten als Creatine, Glutamine Peptides, BCAA’s en Vitamines en Mineralen.

Super Mass Gainer van Dymatize kun je toepassen op meerdere momenten:

Je kunt de shakes overdag tussen de maaltijden nemen en zo op een kwalitatief goede manier de calorie-inname omhoog brengen waardoor je kilo’s kunt aanzetten.

Je kunt daarnaast na de training een shake nemen. De eiwitten in Super Mass Gainer ondersteunen snel herstel van de spieren na training.

Naast de koolhydraten voor energie bevat Super Mass Gainer maar liefst 4 soorten eiwitten(!)
Whey Protein Isolate, Whey Protein concentrate, Caseinate en Egg Proteine.
De eiwitten stimuleren spiergroei.

Verder is Zytrix technology toegevoegd om te zorgen voor een nog betere opname van de voedingsstoffen, het gaat er namelijk niet om hoeveel calorieën je inneemt, maar ook om hoeveel het lichaam kan opnemen.

Super Mass Gainer

Uitleg ingredienten:

Glutamine→ Glutamine is één van de 20 aminozuren. Glutamine kan door het lichaam zelf worden aangemaakt maar soms kan het lichaam hierin ondersteuning gebruiken. Supplementen bieden dan een uitkomst.

BCAA’s→ (Branched Chain Amino Acids: Leucine, Isoleucine, Valine); deze aminozuren behoren tot de essentiele aminozuren, wat betekent dat wij ze tot ons moeten nemen via de voeding of voedingssupplementatie. Deze aminozuren zijn een specifieke groep omdat zij hetzelfde doel nastreven in een andere verhouding.

Vitaminen-Mineralen→ zijn verantwoordelijk voor talloze reacties in het lichaam.

Dymatize Protein Blend *

Whey Proteine Isolate→ De zuiverste en meest hoogwaardige vorm van eiwitten. Daarnaast kunnen Whey Proteine Isolate eiwitten supersnel worden opgenomen, zodat de eiwitten snel herstel van de spieren na training kunnen bewerkstelligen.

Whey Protein Concentrate→ Dit is een bijna ideale eiwit vorm. Whey Protein Concentrate wordt optimaal door het lichaam gebruikt, wordt gemakkelijk verteerd en is bijna lactose- en vetvrij. Whey Protein Concentrate wordt heel intensief gefilterd.

Egg Protein→ Bestaat uit meer dan 80% zuiver eiwit van zeer goede kwaliteit.

Calcium Caseinate→ Calcium Caseinaat wordt gelijkmatig opgenomen door het lichaam. Calcium helpt de normale spierwerking behouden. Ook ondersteunt calcium het behoud van een gezonde spijsvertering.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *